Kebbe-Förlaget · Lo 508, 870 52 NYLAND · Tel: 0612-505 97 · Fax: 0612-505 97 · E-post: kebbe@kebbeforlaget.com

Kontaktinformation... iQ Systems is at your service. Contact us via email or call us toll-free between 9:00am and 5:00pm ET at 1-800-555-1212.

Enter a query to search our site. Note that you can use "*" and "?" as wildcards. Enclosing more than one word in double quotes ("Letterbox") will search for the exact phrase.

 
 

Från Kebbe Filurs marker

Från Kebbe Filurs marker

 

 

  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
 
Klicka på bilderna för att zooma

 

Kebbe är en man av folket, en karl med hjärtat på rätta stället. Kebbe har humor och hans medkänsla med de arma och fattiga är stor. Han känner Lapp-Lasse, Myrtjärnsbröderna och alla de andra i den ångermanländska trakt, där han med stor kunnighet jagar och fiskar. Han är snar att skänka av sitt byte och sina fångster åt dem som bäst behöver det. De rika drar han gärna vid näsan. Kebbes snarfyndighet är stor, han lever och tror på ordspråket ”bättre brödlös än rådlös”.

Recension skriven av Harry Vikström i örebro Kuriren:

”Sten Johanssons skildring av Kebbe är en fröjd att läsa, fylld av humor och burleskerier, men också med en skön känsla av samförstånd med de människor och den natur han skildrar.”

Pris: 302,00 kr inkl. moms

 

Betalning

Med försändelsen bifogas inbetalningskort med betalningsvillkor per omgående. Frakt och emballage ingår.

Beträffande böckerna 1-2-3-5-11-13 finns de inte för tillfället i lager. Om det visas så stort intresse från läsarna att nytryckning är ekonomiskt möjligt, meddelas detta via denna hemsida. Alltså i dagsläget går det inte att beställa.

Vill Ni ha författarens personliga hälsning, ange hur det skall stå. Om Ni skall ha boken (böckerna) själv, eller ge bort som gåva, julklapp eller dylikt.