Kebbe-Förlaget · Lo 508, 870 52 NYLAND · Tel: 0612-505 97 · Fax: 0612-505 97 · E-post: kebbe@kebbeforlaget.com

Kontaktinformation... iQ Systems is at your service. Contact us via email or call us toll-free between 9:00am and 5:00pm ET at 1-800-555-1212.

Enter a query to search our site. Note that you can use "*" and "?" as wildcards. Enclosing more than one word in double quotes ("Letterbox") will search for the exact phrase.

 
 

Kebbe Filur och Tasse

Kebbe Filur och Tasse

 

 

  • Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
 
Klicka på bilderna för att zooma

 

Följ med Kebbe Filur ut i skog och mark! I Kebbe Filur och Tasse känner man igen den äkta naturskildringen när den är som bäst, man känner för de tragiska händelser som återges med all den äkthet som verkligheten bär och man skrattar åt de ibland nästan buspojksmässiga skämt, som man får sig till livs. Sten Johansson tränger med denna bok djupare in i det ångermanländska kynnet och låter läsaren ana verkligheten bakom det skriva. Identifikationen med människorna bevisar att detta har hänt, om än med vissa omskrivningar i tid och rum.

Unna er en stund med Kebbe och hans liv ute i skog och mark, med bössa, hund, metspö och tungt arbete. Upplev hur det var för några decennier sedan och känn igen det som varit. Eller låt den nya generationen se på hur deras förfäder levde.

Recension skriven av Hans Norling i Hallandsposten:

"Se det var en trevlig bekantskap – den där Kebbe. Bokens historier pendlar mellan ljusaste komik och mörkaste tragik. Genomgående är den mycket spännande. Sten Johansson äger dessutom förmågan att måla sina ångermanländska ströv- och jaktmarker i dess korrekta färger."

Pris: 302,00 kr inkl. moms

 

Betalning

Med försändelsen bifogas inbetalningskort med betalningsvillkor per omgående. Frakt och emballage ingår.

Beträffande böckerna 1-2-3-5-11-13 finns de inte för tillfället i lager. Om det visas så stort intresse från läsarna att nytryckning är ekonomiskt möjligt, meddelas detta via denna hemsida. Alltså i dagsläget går det inte att beställa.

Vill Ni ha författarens personliga hälsning, ange hur det skall stå. Om Ni skall ha boken (böckerna) själv, eller ge bort som gåva, julklapp eller dylikt.